Izjave uporabnikov

IZJAVE UPORABNIKOV

Preverite, kaj o izdelkih Lux-Factor Cosmetics menijo naše cenjene stranke.

 

Slavka Kafol

Kremo uporabljam že 5 tednov, zvečer ji dodam ‘pomoč’ v obliki vlažilne kreme, zjutraj pa jo uporabljam samostojno. Koža je mehka in napeta, gubice pa manj izrazite.Zavedam se, da moja koža ni več stara 20, da so gubice sestavni del staranja in zorenja kože, zato tudi nisem pričakovala popolne ‘preobrazbe’, sem pa vesela za to izkušnjo. Opazila sem, da se koža po uporabi kreme napne, še najbolj pa je to opazno na čelu.

Petra Mesarič

Ko imaš enkrat več kot 40 let, preizkusiš kremo to in ono, dokler ne dobiš v roke kreme Lux-Factor. Polna upanja začnem z uporabo in čakam na rezultate. Po 14 dneh uspeh? Sama moram reči, da je bilo spremembe moč opaziti že prej.

 

 

Gladka koža od jutranjega nanosa do večernega umivanja obraza. Gubic je opazno manj, skoraj sem že brez, a teh nekaj naj ostane. Ne moreš vsega skriti, sicer pa zakaj bi. Resnično presenečena, da sem končno našla tisto pravo kremo, h kateri se bom vračala in jo uporabljala še naprej.

Natalija Davčevska

Krema se mi zdi super, po enem mesecu nanosa je koža bistveno lepša, se ne masti, tudi dermatitisa nimam več, odkar jo uporabljam. Res lahkoten občutek, všeč pa mi je tudi, da se takoj vpije ter ne daje mastnega sijaja. Super zadeva, vredna nakupa!

 

 

Preizkusi kremo 4D HYALURON tudi ti!

Kaja Jeromel

Že po prvem tednu sem opazila odlične rezultate. Vsak teden sem komaj čakala, da fotografiram svoje trepalnice in jih primerjam s fotografijo pred testiranjem. Po 4 tednih testiranja pa sem nad svojimi trepalnicami noro navdušena. Že 4-krat v zadnjem tednu sem doživela, da so me ljudje spraševali če sem šla na ‘refill’ trepalnic in ali imam umetne trepalnice. Že nenamazane izgledajo dolge in tako nisem več obsedena s tem, da bi jih vsak dan mazala z maskaro. Vedno sem bila tista, ki je imela kratke trepalnice, na njih sem nanašala po 5 maskar hkrati, da so nekako pač izgledale.

 

 

Zjutraj sem imela s trepalnicami najmanj 10 do 20 minut dela, da sem jih ukrivila, nanesla ne malo število slojev maskare, da je rezultat bil kakšen pač je bil. Zdaj maskare niti ne potrebujem, da trepalnice izgledajo dolge. V primeru, da nanašam maskaro, pa mi to vzame mogoče minutko ali še manj in rezultat je neprimerno lepši. Moje trepalnice so neprimerno daljše kot pred testiranjem, opažam tudi, da so se zgostile in tako je volumen večji.

Ivona Pavić

Lux-Factor serum za rast trepalnic sem uporabljala približno mesec dni. Nanašala sem ga na koren trepalnic in tudi na začetek obrvi, saj sem si želela, da bi bile gostejše. Na uporabo sem se hitro navadila. Ker je aplikacija izjemno enostavna, je serum brez težav postal del moje večerne in jutranje rutine, včasih pa sem ga nanesla tudi čez dan. Spremembe sem začela opažati že po prvem tednu uporabe, ko sem se namazala s svojo najljubšo maskaro in so bile trepalnice vidno daljše kot po navadi. Začela se je kazati tudi razlika na obrveh. Skozi tedne testiranja je postajala razlika še bolj opazna, jaz pa vse bolj zadovoljna.

 

 

Ob koncu testiranja so moje trepalnice daljše, bolj ‘ubogljive’ in z več volumna, kar se najbolj opazi ob nanosu maskare. Serum me je zelo prijetno presenetil, saj sem vse do zdaj dvomila v delovanje takšnih produktov. Ker sem imela pred testiranjem kratke in ravne trepalnice, sem nad serumom in njegovim rezultatom več kot navdušena in ga toplo priporočam vsem dekletom, ki sanjajo o daljših trepalnicah.

Mojca Bahun

Mesec dni sem uporabljala serum za rast trepalnic Lux-Factor EYELASH. Po naravi sem zelo skeptična, tako da nisem bila prepričana ali mi bodo trepalnice res zrasle ‘čez noč’. Vendar se je moja skeptičnost pogreznila, ko sem po dobrih 10 dneh uporabe začudeno ugotovila, da serum res deluje. Dobro, niso daljše za en centimeter, a videl se je napredek. S tedna v tedna so bili rezultati vse bolj vidni. Dolžina je bila tista, ki me je prepričala.

 

 

Ženski adut so med drugi tudi trepalnice, zato bi rekla da je serum primeren za vse ženske, ki bi imele rade zapeljiv pogled. Cenovno je zelo dostopen in bistveno boljši kot umetne trepalnice.

Preizkusi EYELASH serum tudi ti!

Marjan Oprešnik

Ker imam precej občutljivo kožo, sem bil glede mazila TATTOO NANO SHOCK sprva kar malo skeptičen, saj s produkti, ki so mi znani in so na tržišču nisem imel sreče. Ko sem opravil prvi nanos, sem kar malo s strahom pričakoval najhujše, vendar do tega ni prišlo. Nobenega draženja, nobenih problemov pri testiranju, od prvega do zadnjega nanosa. Krema se lepo nanaša na kožo in poskrbi, da je koža navlažena, obenem pa ima še zaščitni faktor, tako da se lahko prosto gibljem po soncu. Torej naj zaključim s Korijevimi besedami: krema je dejansko dobra, zato reklama.

 

Preizkusi TATTOO NANO SHOCK tudi ti!